Liity avainsivu-ylläpitäjien kasvavaan ja arvostettuun joukkoon!

Ryhdy avainsivujen ylläpitäjäksi

Mikä avainsivu.fi on?

Haluatko ryhtyä avainsivujen ylläpitäjäksi?

Voit luoda täysin uuden avainsivun haluamastasi aiheesta. Vaihtoehtoisesti voit ryhtyä valmiin avainsivun tai sen alaosion ylläpitäjäksi. Jos olet kiinnostunut asiasta, ole hyvä ja lähetä seuraavat tiedot sähköpostilla minulle osoitteeseen: tommi (ät) beyond-mind.com

  • aihealue, josta olet kiinnostunut
  • jos aiheesta on jo luotu avainsivu, lähetä ko. sivun internet-osoite
  • aiemmin luodun avainsivun alaosion internet-osoite
  • Nimesi, puehlinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi

Miksi ryhtyä ylläpitäjäksi?

Voit luoda haluamastasi aiheesta avainsivun ja jakaa sen sisällön kavereidesi ja muiden ihmisten kanssa. Kun luomasi sivu tuo runsaasti kävijöitä hakukoneiden kautta, voit julistautua oman aihealueesi asiantuntijaksi! Lisäksi saat lisäansioita sivulla olevien mainosten klikkauksista.

Mistä aiheesta kannattaa luoda avainsivu?

Kun ilmoitat meille oman aihealueesi, tutkimme millä hakutermeillä tehdään eniten hakuja esim. Googlen kautta. Avainsivu kannattaa luoda sellaisella termillä, joka tuo mahdollisimman paljon kävijöitä avainsivullesi. Esimerkiksi 'tilitoimisto'-sanalla haetaan 1300 kertaa kuukaudessa kun taas kirjanpitotoimisto-sanalla ainoastaan 110 kertaa.

Nyt kannattaa varata arvokas Avainsivu-aliosoite. Parhaathan viedään yleensä päältä! Ota minuun yhteyttä: GSM: 050 329 2220 tai email: tommi (ät) beyond-mind.com.

Terveisin,

Tommi Mäkelä

Avainsivu.fi:n perustaja