Lisäansioita kotoa käsin

Mainostuotot

Mikä avainsivu.fi on?

Verkkomainonnan tuotot

Avainsivu saa tuottoja Avainsivuilla olevien mainosten klikkausten perusteella. Avainsivu:fi:n rakenne mahdollistaa monenlaisten mainonnan muotojen käyttämisen. Mainokset ovat pääsääntöisesti affiliate-mainoksia ja Google AdSense-mainoksia.

Affiliate-markkinointi on tulospohjainen markkinoinnin muoto, jossa palkkio maksetaan ainoastaan perustuen toteutuneisiin tavoitteisiin. Google AdSense-mainokset taas ovat sponsoroituja linkkejä, joiden kustakin klikkauksesta maksetaan määrätty summa.  

Affiliate-markkinointi eli kumppanuusmarkkinointi

Affiliate-markkinoinnissa toteutunut tavoite voi olla esimerkiksi verkkokaupan ostotapahtuma, rekisteröityminen verkkopalveluun, yhteydenottopyyntö tai uutiskirjeen tilaus.

Jos siis Avainsivuilla kävijä klikkaa esim. matkatoimiston mainosta ja siirtyy tämän matkatoimiston tekemään todellisen matkavarauksen, maksetaan tästä Avainsivuille prosentuaalinen palkkio. Jos kävijä ei varaa matkaa, itse mainostajan ei tarvitse maksaa mainosnäytöstä mitään. Avainsivu on liittynyt Suomen suurimpaan kumppanuusmarkkinoinnin verkostoon TradeDoubleriin.

Osa palvelun aliosoitteista on jo varattu mutta vielä on paljon kiinnostavia ja arvokkaita aihealueita vapaana. Voit katsoa jo varattujen aliosoitteiden listaa täältä.

Mainospotentiaali ja sisältö

Luonnollisesti määrätyillä aloilla kuten matkailu (hotellit ja lennot), lehdet ja musiikki ansaintapotentiaali on huomattavasti suurempi kuin esim. filosofia-aiheisella Avainsivulla. Avainsivuja ei kuitenkaan luoda pelkästään näille kaupallisesti houkutteleville alueille vaan tavoitteena on kerätä sisältöä kaikilta mahdollisilta alueilta – tämä on ylläpitäjien ja käyttäjien itse päätettävissä.