Luo, löydä, jaa avainsivusi. Helposti ja nopeasti!

Luo oma avainsivusi tästä!

Katso tähän aiheeseen liittyvät muut avainsivut Mikä avainsivu.fi on?
About

Aloita tältä sivulta oman avainsivusi luonti - se ei maksa mitään!

Mieti, mistä aiheesta haluaisit koota yhteen parhaat alan linkit ja kirjoittaa asiasta myös lyhyet kuvaustekstit. Lähetä sen jälkeen minulle sähköpostiviesti, jossa on:

  • valitsemasi aihe
  • ikäsi
  • yhteystietosi (sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

 

Tutkin puolestasi, millä termeillä on eniten hakuja esim. Googlen kautta ja tarkistan, onko valitsemasi aihe vielä vapaana. Olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja annan sinulle käyttöoikeudet ja lyhyen opastuksen avainsivun luontiin.

Et tarvitse avainsivun luonnissa mitään tietotekniikan erityistaitoja - tärkeintä on innostunut asenne ja halu tuottaa laadukasta sisältöä!

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen:

tommi (ät) beyond-mind.com 

Hei!

perustin Avainsivu.fi:n, koska Suomesta puuttuu info-sivusto, joka listaa parhaat linkit aihealueittain yhdessä osoitteessa. Avainsivu.fi on pitemmälle kehitetty versio hollantilaisesta Startpagina.nl:stä, joka on maan 3:ksi suurin sivusto.

Tarkoituksena on tarjota käyttäjille laadukasta sisältöä, jonka tuottajina ovat motivoituneet yksityiset sisällöntuottajat. Jokaisella ihmisellä on joku intohimo tai kiinnostuksen aihe – Avainsivu tarjoaa tähän helppokäyttöisen ja tehokkaan ilmaisukeinon.

Nyt kannattaa varata arvokas Avainsivu-aliosoite. Parhaathan viedään yleensä päältä! Ota minuun yhteyttä: GSM: 050 329 2220 tai email: tommi (ät) beyond-mind.com.

Kiinnostaako sinua myös hakukoneoptimointi tai Google-mainonta. Näissä asioissa voin tarvittaessa auttaa myös.

Terveisin,

Tommi Mäkelä

Avainsivu.fi:n perustaja